Vanlige potensproblemer hos menn

Selv om for tidlig utløsning er en tilstand som påvirker menn over hele verden, er det andre forhold som hindrer menn i å tilfredsstille kvinner og oppnå tilfredshet for seg selv på soverommet.

Maktesløshet

Forbannelsen over impotens påvirker menn nå mer enn noen gang før. Denne tilstanden er den nest vanligste tilstanden som påvirker menns seksuelle ytelse. Nummer én er selvfølgelig for tidlig utløsning. Mannlig impotens kan ha en alvorlig effekt på ikke bare en manns prestasjoner i sengen, men også hans selvfølelse og dypere psykologiske aspekter ved hans manndom. En manns evne til å regne med at den «lille partneren» hans gjør det han skal gjøre har mye å gjøre med oppførselen til mannen i sengen, på jobben og i livet.

Nesten alle menn står overfor en slags seksuell utfordring i livet. Impotens også kjent som erektil dysfunksjon eller ED er svært vanskelig for en mann å møte og enda vanskeligere for ham å søke hjelp for. Mindre enn 10% av de 150 millioner mennene i verden som lider av impotens søker behandling.

Studier har vist at en rute for å ha sex annenhver dag øker sædceller, noe som for mange menn betyr at de ikke er impotente. Inkludert kjærlighet som en form for seksuell fysisk trening blir menn ofte mer fysisk sunne og kraftige, noe som får ham til å tro at hans impotens ikke spiller noen rolle. Dessverre er det ikke en kur å glemme spørsmålet om impotens. Det er mange faktorer som bidrar til impotens, inkludert fysiske faktorer, psykologiske faktorer og livsstil.

Fysiske faktorer

Sykdommer som diabetes, nyresvikt kan forårsake mannlig impotens, selv om dette ikke er en uttømmende liste, og betingelsene som er oppført, er heller ikke en bestemt årsak til impotens. Noen fysiske faktorer som fører til impotens kan omfatte nerveskader, hjerneskader, ryggmargsskader og til og med overonani! Onani for ofte kan svekke sædcellene som produseres i pungen, og dermed påvirke en manns seksuelle styrke.

Psykologiske faktorer

Noen av de psykologiske faktorene som påvirker en manns seksuelle ytelse inkluderer økonomiske vansker, dårlig ernæring og til og med fattigdom. Imidlertid er det menn som lever i fattigdom og har flere barn. Dette betyr at mens fattigdom er en reell faktor, er det mer en fysisk faktor, og hvordan en mann håndterer fattigdom, er den psykologiske faktoren som kan forårsake impotens. Andre mentale faktorer for impotens kan omfatte relasjonsstress, spenning og frykt eller skyldfølelse.

Livsstilsfaktorer

Alt fra kosthold og ernæring til søvn og vaner kan påvirke en manns seksuelle styrke. Alkohol, røyking og narkotika må først og fremst unngås for å kurere impotens. Regelmessig mosjon og riktig mengde hvile vil også hjelpe ved å bygge selvtillit og økt libido.

Svak ereksjon

Vanligvis er den medisinske forklaringen på svak ereksjon at blodårene ikke får nok blod til å opprettholde en fast ereksjon. Dette kan være ødeleggende for en mann som alltid har hatt en sunn og sterk ereksjon. Svak ereksjon kan få en mann til å føle seg ufullstendig, skamfull og ineffektiv seksuelt. Det er flere faktorer som kan forårsake svak ereksjon, inkludert usunne arterier, muskel- og fibrøs vevstekstur og et stort antall helseproblemer.

Fordi mannlige kjønnsorganer er de mest følsomme delene av en manns kropp, gjenspeiler de alle tegn på ubehag, sykdom og til og med ernæringsproblemer. Hvis en mann ignorerer symptomene og ikke søker den riktige hjelpen for å rette opp situasjonen, kan hans sexliv og hans ånd lide. Mens å diskutere penis og reproduktive system er en personlig sak for de fleste, er det viktig at hvis du lider av noen form for penis «feil oppførsel» må du oppsøke en profesjonell.

Alkohol, narkotika og røyking kan påvirke seksuell funksjon direkte og kan påvirke det indirekte ved å forårsake sykdommer som kardiovaskulære sykdommer, multippel sklerose og hormonelle lidelser som kan skape en fullstendig seksuell funksjonshemming. Mens menn over 65 har en tendens til å forvente en svak ereksjon, opplever menn i alderen 40-65 år frykten og angsten som svak ereksjon kan forårsake i en mye mer uttalt krisesituasjon midt i livet.

Onani kan forandre kroppens kjemi hos et individ og kan irritere indre organer og kjertler som igjen kan utløse forskjellige seksuelle lidelser. Hormonell ubalanse, hevelse i prostata, svekkelse av parasympatisk nerve og svekkelse av PC -muskler er få vanlige problemer som over onani kan fremme i en manns kropp.

Primær behandling for personer som lider av svake ereksjoner er å begrense onani til ikke mer enn 2-3 ganger per uke. Fordi over onani svake ereksjoner er en fysisk og ikke psykologisk tilstand, har Kegel -trening og riktig hvile vært kjent for å fungere godt for å gjenopprette det tidligere stive medlemmet!

Det er også andre psykologiske utløsere for svak ereksjon. Før du kommer til en selvdiagnose, er det viktig å snakke med en profesjonell fordi anstrengte forhold,mental spenning, medisiner, stedskifte og ulike frykt eller skyldfølelse kan også gi opphav til seksuelle problemer.

Penisforstyrrelse

Penisforstyrrelse er lett å oppdage, og mange symptomer er merkbare på overflaten av penis uten å måtte mislykkes på soverommet før de blir lagt merke til. Symptomer som muskelspasmer, stopp og start av urinstrøm ufrivillig og penisrykk og ryk uten stimulering er tegn på en penisforstyrrelse. Hvis den ikke behandles, vil det være muskelsmerter, betennelse i huden og glans i penis, mulig lukt og sår, blødninger og smerter når penis berøres eller manipuleres på noen måte. I alvorlige tilfeller har ereksjon vært kjent for å vare i noen dager.

Denne manglende evnen til å beholde ereksjonen lenge under kjærlighet har mange forskjellige årsaker. Det viktigste er forstyrrelse av blodstrømmen til venene og total svikt i membranen for å holde utløsningsventiler stramme for blodet som allerede er i. I hovedsak kan penis ikke synkronisere de to hendelsene og fungere som forventet eller ønsket. Diabetes mellitus er en kronisk lidelse som hvis den ikke undertrykkes tidlig skader nervene og kan fortsette å forstyrre andre organer i kroppen, inkludert penis. Lidelser i bekkenområdet, inkludert behandling av prostatakreft, prostatakirurgi og annet «rot med delene» forbundet med kjønnsområdet, kan svekke seksuell respons i penis.

Hva kan gjøres for å behandle seksuelle problemer og forbedre seksuell dyktighet?

Du kan bruke mye penger på medisiner for erektil dysfunksjon som Viagra, som vil gi deg en fullstendig ereksjon, men å endre livsstilen din er det beste alternativet for å faktisk behandle problemet.

• Spis et sunt kosthold

Les mer: Få i deg gode vitaminer for menn


• Trening
• Unngå røyking, narkotika og alkohol
• Få nok hvile
• Redusere stress
• Begrens onani
• Bygg opp peniskontroll med bl.a. noen av disse anbefalte produktene og Kegel-øvelser (trening av bekkenbunnmuskler)
• Juster og tilpass tankegangen din

Du kan spørre hvorfor disse enkle endringene ikke er inkludert i informasjonen om reseptbelagte medisiner, det er fordi dette er naturlige alternativer, naturlige kurer og naturmidler som du personlig kan legge til i hvilken type medisin som din profesjonelle foreskriver eller anbefaler. Tenk på at det å gjøre livsstilsendringer ikke bare sparer penger, de vil være sunne endringer for hele livet ditt, slik at du blir sunnere, lykkeligere og mer selvsikker, noe som selvfølgelig fører til at du føler deg mye mer sexy og seksuell!